Velkommen til "Carpet World" 

Vi sier det fordi vi kan levere biltepper fra Amerikas 3 ledende produsenter, hvilket gjør oss i stand til å levere nesten hva det måtte være av biltepper. Ikke mindre enn 10 ulike materialtyper kan leveres for å matche ditt originalinteriør perfekt.

80/20 loop, cut pile, tuxedo, hogshair, daytona og nylon loop er bare noen av materialtypene som finnes.


Se også vårt utvalg av bagasjeromsmatter og bagasjeromsinteriør.

 Tepper & Interiør
 Vinyltopper, Convertible Topper, Tepper og Matter.

Hos oss får du det du måtte behøve av setetrekk, setestoffer, filtisolasjon, vinyl,- og convertibletopper og markedets bredeste utvalg i tepper i en rekke kvaliteter og materialvalg.

Vi benytter Amerikas ledende leverandører med lisensproduserte produkter som garanterer kvaliteten. Samtidig har vi knyttet til oss en rekke små spesialleverandører som ofte leverer unike produkter som ikke er tilgjenglig andre steder. Dette gjør oss i stand til å levere selv de mest uvanlige deler og interiørdetaljene.

Vinyltopper

Vi tilbyr deg vinyltopper i en rekke farger og vinylmønstre for de fleste amerikanskproduserte biler. Våre vinyltopper har integrert polstring, sydde og sveiste sømmer som gjør sømmene 100% vanntette. Leveres med center søm eller 2 sidesømmer akkurat som orginaltoppen din. Korrekt vinylstrukturer, tykkelse og "feel". 

Leveres i Tuxedo, Valino, Levant, Elk, Corsica og Boar grain.

Fargevalg (flere finnes)

Trykk her for Teppeprøver / farver.